9.08.2017 | Dogodki

MOÄŒ JE V TEBI – transformacijska dvodnevna delavnica po filozofiji Louise Hay

Življenjska pot se začne s prvim vdihom in vijuga po poteh, ki jih izbiramo.

Če čutiš, da je zate čas, da vzameš življenje v svoje roke, te povabim na svoje delavnice in izobraževanja. Dale ti bodo pogum, samozaupanje in odgovornost do sebe, da narediš naslednji korak in se premakneš naprej po svoji poti.

Naj bo tvoj naslednji vdih tvoj korak h boljÅ¡emu in lepÅ¡emu življenju: na izobraževanju bomo skupaj pogledali in osvetlili dosedanji potek tvojega življenja, se z različnimi vajami, vizualizacijami in meditacijami znebili bremen preteklosti, čustvenih navezav na žalost, jezo, krivdo, zamere, nesrečnost…. Iskali bomo povezave z mislimi, čustvovanjem in telesnim stanjem: napetostmi, bolečinami in boleznimi…

Tako bomo razvili višje razumevanje in začutili več svobode in odgovornosti za svoje odločitve. Vaje, meditacije in afirmacije dobite tudi za domov: kar pomeni, da jih izvajajte redno, da svoje življenje resnično spremenite na bolje. Ničkolikokrat je potrebno stopiti korak vstran po neuhojeni poti, pogledati stvari iz drugačne perspektive, da bi lahko šli naprej, pobrisali prah in si utrli novo, svetlejšo pot. Naj bo jesen 2017 tista tvoja, ko izbereš svojo pot sreče.

Podrobnosti:

KDAJ:

  • 09.09.2017 (SOBOTA)- prvi del in
  • 16.09.2017 ( SOBOTA)- drugi del

na Vrhniki od 9:00 do 17:00

Cena 160 €. Več informacij in prijave na info@semplus.si  

Prijave sprejemam do zapolnitve prostih mest, delavnica se izvaja ob najmanj 4 prijavljenih!

Po opravljenem izobraževanju prejmete certifikat o udeležbi: Ozdravi svoje življenje.

CENA: 160 € vključuje dvodnevno delavnico z vsemi materiali,  prigrizke, vodo in čaj med odmori, gradivo za domov, praktično in uporabno darilo ter certifikat Heal Your Life o udeležbi na izobraževanju.

Dodaj komentar