21.04.2010 | Dogodki
 • 8
  Junij
  8. Junij 2010
  ob 19 :00
  Lokacija: Biotehnični Izobraževalni center, Ižanska 10, Ljubljana
  Cena: vstop prost
  Polonca Žugelj - Pori - amma.slovenia@gmail.com
  T/GSM: 040 816027
   

Prihod Swamija Br. Shubamrite, Amminega učenca, v Slovenijo

POT DO NOTRANJEGA MIRU

“Ljubezen nam lahko pomaga premagati vse fizične, čustvene in intelektualne napetosti, kar nam prinese mir in srečo.” – Amma

Sri Mata Amritanandamayi, v svetu znana kot Amma ali Mati in tudi kot “svetnik, ki deli objeme (Hugging Saint)”, je ena izmed svetovno najbolj spoštovanih človekoljubov in duhovnih voditeljev. Slovi po nesebični ljubezni in sočutju do vseh bitij. Vse svoje življenje je posvetila lajšanju bolečin revnih in trpečih. Amma navdihuje, povzdiguje in preobraža s svojim fizičnim objemom, duhovno modrostjo ter humanitarnimi in okoljevarstvenimi dejavnostmi. Njena brezmejna ljubezen in sočutje presega vse narodnostne, rasne in religiozne omejitve. Njeni dobrodelni projekti, znani pod skupnim imenom „Embracing the World“ (Objem sveta), so dosegli milijone ljudi po vsem svetu.

Amma&Shubamrita

Br. Shubamrita Chaitanya že od leta 1989 živi s Šri Mata Amritanandamayi Devi (Ammo) kot meniški učenec ter redno predava in vodi seminarje za obvladovanje stresa in meditacijo po vsej Evropi, Avstraliji, Afriki, Indiji in na Bližnjem vzhodu. Na podlagi več kot 20 letnih izkušenj kot eden od Amminih najbližjih učencev in osebnih prevajalcev, Br. Shubamrita deli svoje razumevanje vzhodne duhovne tradicije s praktičnim in lahko razumljivim izražanjem. Br. Shubamrita je znan tudi kot nadarjen pevec in pisec besedil.

Br. Shubamrita Chaitanya, prihaja v Slovenijo prvič in bo med svojim programom 8. junija v Ljubljani govoril o praktični uporabi brezčasnih duhovnih načel in vadbi v vsakodnevnem življenju. Pel bo tudi duhovne pesmi in vodil kratko meditacijo.

Zbirali se bodo tudi prostovoljni prispevki za Ammine humanitarne dejavnosti “Embracing the World”. Prav tako bo na predavanju možno kupiti nekaj Amminih knjig, med njimi tudi prvo slovensko izdajo knjižice “Za moje otroke”. Ves izkupiček od prodaje je namenjen za Ammine humanitarne dejavnosti.

Dodaj komentar