Brezplačna eKnjižica MESEC ZDRAVIH SOKOV in SOLAT 1

eKnjižica Mesec zdravih sokov in solat (1)

Zaradi hitre in nekvalitetne prehrane peša zdravje že veliko ljudem. Telesa postajajo neprivlačna, bleda in z odvečnimi kilogrami, počutje je slabo, pojavljajo se bolezni.

Na drugi strani pa so ljudje, ki s težo nimajo težav, koža je gladka in lepa, postave zavidljive, premagujejo hribe in doline, so več ali manj vedri in nasmejani! Kako? Spoznali so, kako biti zdrav in privlačen.

Morda vam bo kot nalašč prišla prav naša knjižica, ki jo prejmete brezplačno, če spodaj v okence pustite svoj e-mail naslov.

S preprostimi napotki za pripravo zdravih napitkov in obrokov Vam prikažemo način prehranjevanja in jedilnike, ki imajo ZELO ugoden učinek na Vaše zdravje; na telo in duha! Hrana in pijača, pripravljena na ta način, dajeta telesu (z)možnost, da se razbremeni in odpravi marsikatero nevšečnost.

Zdrave solate in sokovi Zdrave solate in sokovi Zdrave solate in sokovi Zdrave solate in sokovi

Mnogi ljudje so hitro spoznali, kaj pomeni spremeniti prehranjevalne navade. Četudi ni za pričakovati, da bi se v enem mesecu rešili prav vseh tegob, je največkrat dobro počutje, lahkotnost in kvalitetnejši spanec prav navdihujoče.

In kar je najlepše: pripravo zdravih obrokov lahko ponovite kadarkoli v letu, dokler vam ne preide v navado. Z vsako ponovitvijo naredite veliko za svoje zdravje.

Se Vam zdi, da je en mesec malo ali veliko? V primerjavi z zdravstvenimi težavami, ki nas lahko spremljajo celo življenje, je en mesec zelo malo.
Pridobite pa lahko ogromno!

 

V spodnji obrazec vpišite svoj e-mail naslov in v vaš e-mail predalček boste prejeli navodilo za prevzem brezplačne eKnjižice Mesec zdravih sokov in solat 1.

*** S prenosom knjižice soglašate, da lahko vaš e-naslov uporabimo za obveščanje z naših strani www.svet-je-lep.com in joga.svet-je-lep.com ***


 

cforms contact form by delicious:days

Komentarji: 11

 1. Petra | 18.11.2012 ob 12:07

  Pozdravljeni!

  Naj najprej povem, da sem zelo vesela, da sem našla vašo spletno stran.
  Rada bi spremenila način prehranjevanja, saj sem neredno in zelo slabo prebavo svojega telesa skozi leta sprejela že kot samoumevna. S pridobivanjem novih informacij glede presnega prehranjevanja, vegetarijanstva, itd. pa verjamem, da lahko naredim spremembo.
  Zato me zelo zanima naslednje.
  Ko se bom odločila za mesec zdravih sokov in solat, kako moram telo predhodno in po tem mesecu pripraviti na prehod in če sploh.
  Hvala lepa že vnaprej!

  • SJL | 18.11.2012 ob 19:01

   Petra, vi kar preberite knjižico, odločite se in vztrajajte en mesec, najbolje 3. Preglejte še drugo knjižico (11 receptov za 33 dni) in se podajte na pot. Vse ostalo bo prišlo samo od sebe… kar pogumno!

   • Petra | 30.11.2012 ob 08:26

    Pozdravljeni!
    Hvala za odgovor.
    Nisem mogla čakat, tako da sem že kar začela in jutri bo za menoj prvi teden. Sem zelo pozitivno presenečena kako uživam v tem. Tudi zelena s korenčkom in jabolkom je super kombinacija.
    Ne vem zakaj nisem s tem začela že prej :)

   • Svet-je-lep | 3.12.2012 ob 16:57

    Petra, kar tako naprej :)

 2. Brezplačna eKnjižica “11 receptov za 33 dni” :) | Svet je lep - Naj tako tudi ostane. | 27.03.2011 ob 11:13

  [...] bi vas zanimala tudi eKnjižica “MESEC ZDRAVIH SOKOV in SOLAT 1.del” ? Potegni brezplačno eKnjižico >> a2a_linkname="Svet je [...]

 3. Tanja | 23.01.2011 ob 08:03

  Živjo Nataša in Primož,najlepša hvala za knjižico! Delam šele prve korake v smer zdravega prehranjevanja, zato mi je bila vajina knjižica kot luč na tej poti. Vsa navdušena sem se včeraj zapodila na tržnico na lov za zelenjavo. Po celi bio tržnici sem iskala to zeleno… No morala bi videti moj izraz danes zjutraj, ko sem probala prvo žlico tega zvarka od zelene, korenja in jabolk… Z besedami mojega najboljšega prijatelja Grege (ko je prvič probal mojo zobno pasto Paradontax): “Ovo ne bi ni neprijatelju dao…” :-) Šalo na stran, skratka preživela sem prvi šok, ampak zdravje je zdravje, okus je tu šele drugotnega pomena. No sedaj se grem naprej boriti s to zeleno kašo s čudnimn okusom (pa že tako sem preventivno dala not 3 jabolčka, namesto dveh…) :-) Hvala vama, bom poročala če sem še “živa” :-)

 4. Okusni recepti za popestritev vašega jedilnika | Svet je lep - Naj tako tudi ostane. | 3.12.2010 ob 23:41

  [...] Saj že poznate brezplačno eKnjižico MESEC ZDRAVIH SOKOV IN SOLAT? [...]

 5. | Dobre eNovice | 1.06.2010 ob 12:48

  [...] pripravljate mnogo sadnih in zelenjavnih sokov, ki jih opisujemo / priporočamo v naši brezplačni eKnjižici MESEC ZDRAVIH SOKOV 1. del (napoveduje se že drugi del [...]

 6. Pro Media | 7.02.2010 ob 22:47

  Hvala za knjigco…

 7. Miran Šic ustanovitelj Stranke HUMANA Slovenija | 5.02.2010 ob 14:43

  Spoštovana Primož in Nataša,

  hvala za e-darilo o Sadnih Sokovih, ki sem ga pravkar prejel po e-mailu.
  Sam se že 7 let prehranjujem izključno vegetarijansko, prvih 11 mesecev celo presnojedstvo, sedaj pa vegansko. Zadeva deluje čudovito, sam sem poln zdravja, moči. Priporočam iz lastnih izkušenj vsakemu. Kasj naj rečem drugega, kot da dodam naš slogan: Naredimo našo domovino s skupnimi močmi, napori, znanjem,….
  ZA humano in pravično, ZA zeleno in zdravo , ZA srečno in večno SLOVENIJO .
  lp
  Miran Šic ustanovitelj Stranke HUMANA Slovenija
  ki se bori in zavzema ZA humano in pravično,ZA zeleno in zdravo,ZA srečno in večno SLOVENIJO.
  Sem tudi ustanovitelj in predsednik Humanitarnega društva Slovenije http://www.humanitarno-drustvo-slovenije.si

Dodaj komentar